Afbudsregler

Ved bestilling af tid hos Miss Friss accepterer du samtidig følgende regler.

Alders begrænsning på negle. Du skal være over 18, undtagelser kan ske fra 16 år, med forældre/værge tilladelse og der gives ikke garanti. Produkterne har tendens til at holde dårligere, da neglen først er færdigudviklet som 16-18 årig, og der er større risiko for at eventuelle skader bliver permanente.

Ved behandlinger til hårfjerning kommer man renvasket, ellers er resultatet af behandlingen ikke optimal.

Ved fodbehandlinger kommer man med nyvaskede fødder.

Ved nye neglebehandlinger kommer man uden produkt på neglene – ellers opkræves der ekstra for aftagning. 30 kr pr 5 minutter

Ved vippebehandlinger kommer man uden makeup på vipperne eller omkring øjnene. Skal det aftages under behandlingen koster dette 30 kr pr 5 min. Ligeledes er holdbarheden nedsat.

Afbud skal ske senest kl 7 samme dag, på 60511482 (læg besked på telefonsvarer eller send sms) eller send en mail til info@missfriss.dk.

Ved senere afbud opkræves der 100% af bookingen pris.

Udeblivelser faktureres med 100%

Forsinkelse på mere end 15% ses som udeblivelse da behandlingen ikke vil kunne nås.

Aflyser du din tid får du dine penge retur, dette sker dog manuelt, så det bliver typisk kun gjort i arbejdstiden.

Skriv gerne en sms til 60511482 eller en mail til info@missfriss.dk hvor du oplyser om de kan overføres med mobilepay og til hvilket nummer, eller om du ønsker en kontooverførsel og til hvilken konto.

Ønsker du at flytte din tid kan dette kun gøres af Miss Friss.

Her kan du booke tider online.

  1. Du vælger den ønskede behandling.
  2. Du vælger den ønskede tid. (vil du have tid indenfor  timer skal du ringe).
  3. Du indtaster navn, mail, telefonnummer og adresse.
  4. Du betaler for din behandling.

Bookingsystemet blokerer den valgte tid i ca 10 minutter, hvis du ikke har fuldendt bookingen og ikke kan se den ønskede tid mere, så prøv at opdater din browser.

Din booking er først gået igennem når du er kommet igennem betalingsdelen, og har fået en bekræftelse. Får du ikke en bekræftelse på tiden, men kun på at du er oprettet i systemet, så skriv en besked på 60511482, så tjekker jeg systemet.

Gavekort kan ikke bruges i systemet, men du kan tjekke hvilken tid du evt vil have og skrive den i en besked til 60511482.