Afbudsregler

Aflyser du din tid får du dine penge retur, dette sker dog manuelt, så det bliver typisk kun gjort i arbejdstiden.
Skriv gerne en sms til 91959954 eller en mail til info@missfriss.dk hvor du oplyser om de kan overføres med mobilepay og til hvilket nummer, eller om du ønsker en kontooverførsel og til hvilken konto.

Ønsker du at flytte din tid kan dette kun gøres af Miss Friss. Bookingsystemet arbejder på en opdatering hvor man selv kan gøre dette. Du kan alternativt booke en ny tid, betale for den og få dine penge tilbage.

Ved nye neglebehandlinger kommer man uden produkt på neglene – ellers opkræves der ekstra for aftagning. 30 kr pr 5 minutter

Ved vippebehandlinger kommer man uden makeup på vipperne eller omkring øjnene. Skal det aftages under behandlingen koster dette 30 kr pr 5 min. Ligeledes er holdbarheden nedsat.

Her kan du booke tider online.

  1. Du vælger den ønskede behandling.
  2. Du vælger den ønskede tid. (vil du have tid indenfor  timer skal du ringe).
  3. Du indtaster navn, mail, telefonnummer og adresse.
  4. Du betaler for din behandling.

Bookingsystemet blokerer den valgte tid i ca 10 minutter, hvis du ikke har fuldendt bookingen og ikke kan se den ønskede tid mere, så prøv at opdater din browser.

Din booking er først gået igennem når du er kommet igennem betalingsdelen, og har fået en bekræftelse. Får du ikke en bekræftelse på tiden, men kun på at du er oprettet i systemet, så skriv en besked på 91959954, så tjekker jeg systemet.

Gavekort kan ikke bruges i systemet, men du kan tjekke hvilken tid du evt vil have og skrive den i en besked til 91959954.