Gelpolish og Shellac

Gelpolish/Shellac er et produkt der lægges ovenpå egne negle eller det kan bruges som en farve ovenpå kunstige negle eller forstærkning.

Gelpolish og Shellac – kært barn har mange navne og hvert mærke kalder deres produkt for noget forskelligt, selvom type af behandling er den samme. Shellac er det originale produkt fra CND som var de første der kom på markedet, og Gelpolish er tilsvarende produkt fra hvor jeg køber mine produkter til salonen.

Produktet er en kombination af styrken fra gele som bruges til at forlænge eller forstærke negle sammen med alle de lækre farve muligheder som med neglelak.

Det er et tyndt produkt, men for de fleste er det nok til at give dem smukke lækre naturnegle til en bestemt naturlig længde. Holdbarheden er i op til 14 dage, men nogle kunder kan gå med det i op til 5 uger. Typisk handler det om at pleje neglene flere gange om dagen med negleolie, hvor langsomt neglene vokser og hvordan de bliver behandlet i hverdagen

Gelpolish er i min forretning tilsvarende produkt fra Magnetic Nail Design som er det eneste negle mærke jeg bruger i salonen.

I skrivende stund er der

  • 64 gelpolish farver
  • 14 pigmenter /additiver til at forandre hver farve
  • 19 glimmere
  • 6 mermaid glimmere der får hver farve til at se forskellig ud.

Priser Gelpolish

Gelpolish på natur neglen 335 kr.
Aftagning og ny gelpolish 400 kr.
Aftagning af gelpolish 200 kr.

Spa og Luksus Spa kan tilvælges under tilvalg fra 100 kr

Kom altid uden neglelak eller andet produkt med mindre det er aftalt. Det koster 30 kr pr 5 min det tager at tage det af.